online:beli sijil simpanan premium BSN

Semua sedia maklum bahawa BSN menawarkan cabutan bertuah melalui produk sijil simpanan premium, dimana hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah sangat lumayan seperti hadiah kereta mewah,ipad dan segala bagai..
kepada yg berminat dan nak mencuba nasib untuk hadiah besaarrrr punya boleh cuba-cuba beli SSP ni melalui kaunter BSN,ATM ataupun lebih Mudah beli secara online di www.mybsn.com.my.

Kepada yg berminat nak beli secara online boleh le cuba langkah-langkah seperti berikut:
1.Log masuk ke akaun BSN
2.klik pada menu eSSP Purchase disebelah kanan sidebar.
3.lengkapkan form yang disediakan/jumlah unit/nombor akaun
4.klik submit dan lengkapkan pengesahan
5.selesai/klik print atau save page yg berkenaan.

Selepas selesai langkah-langkah tadi klik semula pada menu 'account overview' di sidebar,maka akan terpaparlah maklumat akaun pengguna juga jumlah unit yang kita dah beli, 1unit bersamaan rm10.00.

Setiap bulan pihak BSN akan buat cabutan pemenaang melalui nombor sijil penyimpan,bagi yg bertuah tu senyum sampai ke dagu le kan dapat hadiah,kepada yg tak menang bukannya korang tak bertuah,cuma mungkin tuah takda pada korang he he.

Ops cantas terlepas terlupa pulak nak kasitau,untuk semak samada kita tersenarai sebagai pemenang atau tak, setiap bulan sila le hinggap di laman MyBsn, klik pada menu eSSP winner Results,masukkan nombor i/c dan search tanpa perlu log in akaun.
Kalau nama takda dalam senarai faham2 jee lah kan,tak bertuah la tu...
Sekian selamat mencuba dan selamat hari-hari..

Tag:sijil,simpanan,bsn,penyimpan,akaun

2 comments/pendapat:

Mrs Yatie berkata...|Reply This Comment|

1 unit rm10.00 sahaja? oh bolehlah daftar nanti :)
thanks info dear :)

mr paktam berkata...|Reply This Comment|

@Mrs Yatie yupp,beli le selalu,mana tahu kan nombor ssp cik yatie terpilih,,senyum lebar lerr..

kalau berminat nak tengok iklan jawatan kosong boleh lihat SINI

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...