Khas Buat Yang Tak Percaya Facebook Ditutup

Kepada kaki-kaki Facebook yang tak dapat menerima kenyataan dan tak percaya bahawa Facebook akan ditutup pada 15march ini boleh klik kat link dibawah untuk lihatnye ye,siap dibagi tarikh oleh pengasasnya..

>ShutDown Facebook

Kalau ada simpan apa-apa gambar atau sesuatu kat facebook tu,save le semua kat tempat lain ye,mana tahu pekara ni(tutup Facebook) akan jadi kenyataan..5minit tadi pun ada keluar di radio ERA ura-ura Facebook akan tamat tak lama lagi.

2 comments/pendapat:

Yutaka Mushimura berkata...|Reply This Comment|

xlah..diorang tipu je....tuh semua marketing strategi....aigoooo

Tam berkata...|Reply This Comment|

mungkin juga kan....tapi kalau tutup tentui ramai yang kecewa kan..

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...