islam puncanya

Tolonglah baca !! New York Times menulis: “Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan berhentilah putaran bumi kita ini, kerana pusingan dari super conductor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang electromagnetic.

Menurut hasil penelitian dari 15 University : Menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, iaitu 23.000 kali dari baja yang ada. Beberapa astronout yang di angkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi dan setelah diteliti ternyata ia bersumber dari Baitullah atau Kaa’bah,Mekah.

Super conductor itu adalah Hajar Aswad, yang berfungsi bagai microphone yang sedang menyiarkan dan dimana jaraknya mencapai ribuan million jangkauan siarannya".

Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis:"Sungguh kita berhutang besar kpd orang Islam, Solat, Tawaf dan tepat waktu menjaga super conductor itu.”Subhanallah,Alhamdulillah, Laa Illahaillallah, Allahu Akbar. Betapa bergetar hati kita melihat dahsyatnya gerakan Tawaf Haji Umrah.

Sekarang anda mempunyai 2 pilihan. i) Biarkan super info berada di page ini supaya orang lain tidak membaca. ii) menyebarkan kepada kawan yang lain dengan klik 'fowardkan' supaya orang lain dapat ikut terinpirasi “Subhanallah“.

Amerika telah mencipta suatu alat yang boleh menurunkan hujan, malapetaka, dan sebagainya . dengar macam mengarut, tetapi ini kenyataan .membuat prsiapan untuk membantu dajjal.

ingat, sebelum keluarnya dajjal, kita akan diuji 3 tahun kemarau . tahun yang pertama hujan turun seperti biasa, tahun kedua hujan turun sikit, tahun ketiga hujan tidak akan turun .

ingat, jika kita sayang akan Islam, sebarkan .

0 comments/pendapat:

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...