Cek rm1,000 dari nuffnang

Salam satu dunia,haaa tentu ramai yg gempaq lihat entry terkini blog aku,cek dari nuffnang rm1,000 tuuu..sebenarnya itu aku punya target la kan mungkin tahun depan akan cecah jumlah 4angka tu,
Sekarang ni jumlah pendapatan aku melalui pakcik nuffnang ni baru merangkak-rangkak ke 3angka..aku ingat nak buat snapshot tunjuk jumlah pendapatan tu,tapi nanti org cakap riak nak menunjuk pla kann..takpa ar cukup sekadar dengan menulis dah la kot..
Tapi harap-harapnya tahun depan jumlah earnings aku akan mencecah 4angka seperti target tu..aminnn,aa kalau dah baca tu sama-sama le aminnnn yoo...

#tak sabar nak pegang cek rm1000 dari nuffnang nanti...7.8.6 alhamdulillah syukurrrrr.

20 comments/pendapat:

Iskandar Agong berkata...|Reply This Comment|

Amin...

Tam berkata...|Reply This Comment|

makasih2... kena cukupkan amin 44 kali nih..

@rtzam berkata...|Reply This Comment|

Gudluck!!!

Chuckie Cotton berkata...|Reply This Comment|

Yang Cek RM1000 bukan mimpi, mmg boleh dapat! Moga Dapat yah.

Join Exabytes Angel Program now and get RM50 bonus upon sign up.
http://exabytes.com.my/partners/angel/

Tam berkata...|Reply This Comment|

@Chuckie Cotton chuckie link tu program baik punya ke .?leh try rasa2nya.

♥ eyka elisha ♥ berkata...|Reply This Comment|

amin..hope dptla ye.hehe ^^
plik tau lme da join nuff tp earnings tuh xpnh naek.mehla kongsi tips ngn sy cmne nk bg earning tuh naek =)
[pssstt~cik eyka dtg follow cni ye.crik SB xjmpe lak=P]

Redbloodsnow berkata...|Reply This Comment|

zie dh pernah dpt dh cek 1K dari nuffnang taw :) here my entry about it -->> http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2010/05/ye-la-ye-la-org-gtaw-lahhh-hint-rm1k.html its was my 2nd payment :)

Tam berkata...|Reply This Comment|

ye ke..bestnya zie..kongsi-kongsikan la tips sikit,nak bagi kat eyka elisha tu,dia belum pernah dapat lg tu,sya ni pun tah cmna bernasib baik leh dapat..maklumlah,blog pun tak seberapa hebat..

seriwangi berkata...|Reply This Comment|

Bestnya....!seriwangi pun nak target camtu juga...angan-angan mat jenin kata org...!Tapi...kena usahlah...kalau tak usaha mana nak dapat RM1000kan?

dewimalam berkata...|Reply This Comment|

Good luck...nanti boleh belanja maklimah key...!

Tam berkata...|Reply This Comment|

@seriwangi ye hidup cik serai.!!rasanya banyak hari dah aku tak melawat blog cik serai,mesti banyak ngomelnya kan..he3.

Tam berkata...|Reply This Comment|

@dewimalam he3 maklimah..terima kasih maklimah sudi lawat blog aku yg tak seberapa nih..

M. Hadi berkata...|Reply This Comment|

gud luck bro... sama-sama kita menuju puncak ;-) http://mdhady.blogspot.com

Tam berkata...|Reply This Comment|

@M. Hadi tma ksih2 atas sokongan yg membina ni..

Raimi berkata...|Reply This Comment|

nuffnang mmg lambat update earning ker???? berepa lama nuffnang update earning Tam tu????

hazman aka species1980 berkata...|Reply This Comment|

InsyaAllah ..... tahun depan sure boleh dapat tue...

Sharinginfoz berkata...|Reply This Comment|

semoga dapat capai RM1,000 Setahun from Blogging tahun depan

Nick berkata...|Reply This Comment|

wa! tahniah!

Y E N C H E N G berkata...|Reply This Comment|

hm. but i don't thinkk it'll be easy. :S good luck anyway :D

Tam berkata...|Reply This Comment|

today i got BE lagi..hu hu,BE yg ke-6

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...