Bas express 2 Alam Air

Rekabentuk Feri ni (Bas Air) sebiji cam bas express transnasional,sunny express,bunga raya express..


kalau waktu banjir memang akan penuh dengan penumpang la bas air ni(Feri).
fuhh best macam rancangan fuhh kat tv3 tu punya best! tapi jangan sampai terselam kedasar laut dah la ye.
Bas ni mampu bergerak 60kmj dalam air(60km tu laju la kot dalam air)
Ok bas express dan bertolak menuju ke stesen bas jalan duta untuk mengambil penumpang di hentian jalan duta(hu hu hu).
fuhh! sampai juga akhirnya ke daratan..Rasa-rasa korang la kan,kalau di malaysia kat mana paling sesuai digunakan bas ni.?

11 comments/pendapat:

Syamimi Nadia berkata...|Reply This Comment|

kat kelantan tyme bnjir...

TamZamila berkata...|Reply This Comment|

bagi kat nelayan2 pun ok gak,pakej untuk ke laut menangkap ikan he3...
BE THIS WEEKS

GenGkey berkata...|Reply This Comment|

kt mne ni bro..??
ni lau ganti feri kt penang pun ok gak..:D

admin berkata...|Reply This Comment|

satu cadangan yang baik tu,kalau jambatan jem,leh turun ikut laut..
HARGA MINYAK NAIK LAGI

GenGkey berkata...|Reply This Comment|

pkai diesel la..
kn dh subsidi..:D

admin berkata...|Reply This Comment|

hrga minyak naik,lagi parah kalau guna kereta camni.>>MY TURBO CAR

GenGkey berkata...|Reply This Comment|

convert to NGV la..:D

Faiz berkata...|Reply This Comment|

kt perlis pn bleh jg..haha..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

admin berkata...|Reply This Comment|

sama-sama terima ksih..tapi blog faiz lagi sempoi..blog aku ni ala kadar je..

Tanpa Nama berkata...|Reply This Comment|

thailand banjir sekarang nih,patut guna bas ni ar.

Mr.Paktam berkata...|Reply This Comment|

kalau guna kat penang lagi bagiuh.. ikut laluan feri,dah sampai jeti bleh landing dan jalan trus ke stesen bas hu hu...

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...