BUFFERED EARNINGS,NUFFNANG DAN TIPS

Salam semua..syukur lagi minggu ini dan hari ini dapt 3 'BE' sekaligus menjadikan 8jumlah 'BE' setakat ini yg aku dapat,sebelum ni aku ada buat entry target aku untuk dapt cek rm1000 tahun depan melalui nuffnang,nampaknya impian tu semakin manjadi kenyataan,kerana jumlah pendapatan aku setakat ini dah mencecah angka ratus hu hu...alhamdulillah.

Buffered earnings 3 untuk hari ini adalah melalui kempen:
City Chain Titus Xmas LR.
Nestle How Am I (phase II) SS.
Celcom Channel X Music Experience LR.

Mengenai tips nak dapat be ni mudah je,pertama= selalu-selalukanlah update korang punya Blogger Bio dan blog manager di nuffnang,misalnya mengenai post terbaru atau sebarang perubahan pada blog korang.
Keduanya=blog yang mempunyai pelbagai isi kandungan berpotensi besar terpilih kerana mempunyai pelbagai golongan pembaca dan pengunjung..
sekian selamat beramal.

8 comments/pendapat:

qilarazak berkata...|Reply This Comment|

fuyyooo. RM1k? hebat tull.

Tam berkata...|Reply This Comment|

nuffnang best..

tenangsudey berkata...|Reply This Comment|

wow.. da beratus da... nice one bro

YEEINGNG ♥ berkata...|Reply This Comment|

Wow, nice. heeheh

Tam berkata...|Reply This Comment|

@YEEINGNG ♥ welcome welcome welcome

jennifer berkata...|Reply This Comment|

wow...congratz to u=)

ph1l1p berkata...|Reply This Comment|

nice...lots of BE...

Ernest Ng berkata...|Reply This Comment|

thanks for the tip!

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...