Cincin Datin Rosmah dan Bukti

Cerita pasal cincin 24juta yang didakwa pembangkang dibeli oleh Datin Rosmah mansor adalah cerita dongeng sang kancil dengan buaya la rasa-rasanya, pembangkang ni macam2 hal daa..siap kuar screen print konon nak tunjuk bukti ar tu, nak fitnah pun bagi la cerita yang konkrit sikit,ini kantoi dengan sendiri punya pendedahan apa laaa,menurut sumber cincin tu bukan rosmah beli le..bawa masuk malaysia untuk vvip punya pameran,tak caya boleh baca lagi kisah nun dibawah..

harga

program permata

nama cincin

Cuba teliti betul2 kat skrin print yang kastam kuarkan tu,"inspection by" rosmah ..bukan "purchased by",dan lagi satu depa pertikai sebab apa dikecualikan cukai!! ish ish awat bengap sangat ni,dah nama pun bawa masuk untuk pameran la....pembangkang ni memang pandai kelentong la cakap Datin Rosmah beli cincin tu dengan rm24juta..akhirnya senjata pembangkang makan tuan hu hu.... aku ni sekadar kaji selidik arr kan,,nak politik sangat malas la aku....

1 comments/pendapat:

Norzilin Nasir berkata...|Reply This Comment|

kalau barang pameran kita akan declare "Temporary Import" .. yg ni Normal Import.. klau org biasa boleh la kencing.. tp klau agent kastam yg dah biasa ngn custom form ni takleh nak kencing la.. lg pun hrga nya bukan rm24j.. tp USD 24 m... kira sendiri je lah bape harga nya..

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...