Cara Beriklan di Mudah.my

Pastinya semua kenal dengan laman Mudah.my@www.mudah.com.my ni kan,walaupun berpengkalan di singapura ia dikatakan laman popular mencari menjual dan beli barang secara online @ COD di malaysia. Kita boleh iklankan apa juga jenis barang terpakai ataupun barang baru tanpa had,asalkan memenuhi syarat,kita boleh iklankan sampai tahap 10,000 barang(itu dulu).

  Mudah.my kini telah menghadkan iklan individu(iklan free) kepada beberapa jenis barang,contoh kalau seseorang iklankan accessories kereta atau sebuah kereta untuk dijual ianya dihadkan maksima 3iklan free bagi setiap individu, sekiranya kita mahu jual lebih dari yang dihadkan,kita perlu mendaftar diruang PRO NIAGA(ini sekarang).

Pendaftaran percuma tapi bila nak masukkan iklan harus bayar lah ye. Caranya kita perlu beli kredit dari pihak mudah.my dan gunakan kredit itu untuk mengiklankan barangan yg nak dijual,1kredit bernilai rm1 contoh: nak buat iklan untuk jual sebuah kereta misalnya anda perlu masukkan 3kredit bersamaan rm3 bagi 1 iklan jual kereta,jumlah kredit yang harus dimasukkan bagi suatu barang bergantung pada jenis barang yang nak kita jual tu.(bunyi macam tak berapa mudah je kan).

Sekian untuk hari ni,harap korang faham le apa yg aku bebelkan tu,jangan ada yg salah faham udah le ye..

1 comments/pendapat:

Ramlan said...|Reply This Comment|

Assalamualaikum, boleh tak share pasal cara nak masukkan iklan kat amboi.com.my sekali? Amboi.com.my ni takde la popular sgt mcm mudah.my, tp utk sape2 yg tak pandai bhs english sgt or nak iklankan utk target market org Melayu memang sesuai la guna amboi.com.my ni. Kalau tau camne nak masukkan iklan kat amboi.com.my tlg share ye. Tq...

Post a Comment

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...