Pendapatan RM4500 Sebulan

Cara nak dapatkan Rm4,000 sebulan senang-senang je bagi penoreh getah sekarang nih,ini kerana harga getah mengalami peningkatan harga yang mendadak sejak kebelakangan ini.

Harga getah skrap sahaja sudah mencecah rm7.50 sekilogram,manakala harga getah SMR20 pula mencecah ke paras Rm1,300/Sen/Kg (100%DRC).
Menurut sumber-sumber yang boleh dipercayai harga pasaran getah skrab bakal mencecah Rm12.00 sekilo,smr20 pula bakal mencecah 2000.00/Sen/Kg (100%DRC).

Kaya la pekebun-pekebun kecil lepas ni kan,syukur2.. apa pun jangan lupa menabung disaat harga komoditi ini tengan stabil.

6 comments/pendapat:

mdigital.com.my berkata...|Reply This Comment|

time harga getah tgh naik mmg best, sapa yang ada daddy dia kebun ldg getah boleh laaa...hihihi

Tam berkata...|Reply This Comment|

bayangkan 1gundi 50kg je jual bole dapat hampir rm400 tu,seminggu 3kali jual dah berapa dapat..pakcik kayo.....

Liling berkata...|Reply This Comment|

0_o mana na cari pokok getah ;p

apisv2 berkata...|Reply This Comment|

waw

Tam berkata...|Reply This Comment|

tanam 5 pokok kat belakang umah,potong buat cam pokok bonzai tu,nanti dah boleh toreh,seminggu dapat 10kilo katakan, jual leh dapat hampir rm100 hu hu.. bayangkan kalo sekilo dah cecah rm12 masa tu,jual 10kilo dah dapt rm120 hooo.. modal beli anak getah rm10 je untuk 5pokok..kayo kayo...

Tanpa Nama berkata...|Reply This Comment|

ha ha,masaalah orang kita ni malu,pdahal duit punya la mudah,ada tanah bakang rumah dua tiga kangkang pun dah boleh tanam pokok getah ni,betul gak buat cam pokok bonzai,seminggu dapat 10 kilo dah lopeh belanja gas dapur utk tiga bulan.

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...