My 1st BUFFERED EARNINGS

Salam semua,
Hari ni baru aku perasan rupanya aku dah dapat BE...maklumlah tak pernah dapat kan..
Sebelum ni tak perasan kat sidebar blog aku tu iklan yang sama menari-nari di situ,
Lagi pun aku jarang cek jumlah earning aku,saja simpan biar suspen skit(cewahh)
Rajin berblog (rajin la sikit2) sampaikan tak perasan tayangan iklan Nestle tu,he he...
Apapun terima kasih buat nuffnang dan Nestle...


"Get a Thousands Visitor to your site in just 10minutes--Part II"


sharing is caring

16 comments/pendapat:

kengkawan berkata...|Reply This Comment|

tahniah tam...berkat kesabaran pasti akan berjaya dapat banyak nanti ye tak?...

kak ina kl berkata...|Reply This Comment|

tahniah yer..semuga selepas ni banyak dapat be lagi

tam berkata...|Reply This Comment|

kak ina&kengkawan tima kasih ...harap2 dapat lagi le..

feyus berkata...|Reply This Comment|

Tahniah!! dapat BE. :)
Dapat BE & ME nuffnang..

Camy berkata...|Reply This Comment|

congratz =)

tam berkata...|Reply This Comment|

welcome camy...

alien berkata...|Reply This Comment|

congrats

nurfaiz shaidan berkata...|Reply This Comment|

Nice-nice! Keep up the good work, dulu selalu dapat but now dah takde langsung :((

tam berkata...|Reply This Comment|

ye ke..takpe nanti2 ada la tu, ni dapat pun cam biskut chipmore sekejap ada sekejap takda tayangan iklan tu,,napa ha?

ph1l1p berkata...|Reply This Comment|

hi nanged this..hope you can visit my site too..btw, congratz

tam berkata...|Reply This Comment|

i will...

seriwangi berkata...|Reply This Comment|

Congrats...seriwangi pun baru dpt earning dari Nuffnang, cuma masih tak faham tentang BE and ME, masa bila nuffnang beri. Sekarang ni adalah...RM2.00 nak dpt RM50.00.

tam berkata...|Reply This Comment|

takpe cik seri,sikit2 lama2 jd banyak,org dulu pun sikit2 ja dapt income cari nuffnang ni,berkat rajin updte blog dan post isu yang boleh dikongsi bersama,skang ni alhamdulillah la, cuma kalau bleh nk kumpul sampai rm1000 baru nak cash out he3...

afif berkata...|Reply This Comment|
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
afif berkata...|Reply This Comment|

@tam Saye sudah start Nuffnang dari tahun hujung tahun 2009.
tapi jumlahnye sehingga sekarang hanya RM 9.40 ,
*Harap admin/Tam boleh bantu saya ?
apa yang perlu saya lakukan untuk mendapatkan lebih dari itu?.Tolong.

Tam berkata...|Reply This Comment|

@afif 1st kena rajin2 buat entry baru setiah hari,atau sejam sekali ke he3 klu larat la kan.. lg 1 rajin2 berhubung dgn pihak nuffnang nih,contoh hantar email,buat la pertanyaan apa2 yg berkenaan,ibarat kita dengan kawan2 la kan,kalu selalu brhubung org pun akan ingat kita ye dak.. dan kalo nk try income lebih sikit boleh cuba google adsense,fungsiya mcm nuffnang jugak,tapi sikit lumayan sebab dia bayar guna us Dollar tu..kumpul us100 tukar dengan matawang malaysia,banyak tuu..

Catat Ulasan

Top Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...